Аз съм Неда и съм Сватбен Агент и Координатор.

По професия съм юрист, но истинското ми призвание е да правя готини, незабравими, изпълнени с положителни емоции сватби!

Имам завършен курс за Professional Wedding Planner от New York Institute of Art and Design, както и завършени курсове за флористика и фотография.

С тези знания аз помагам на моите младоженци да направят правилния избор на подизпълнители за своя сватбен ден и заедно създаваме един неповторим спомен, който остава завинаги.

Моят фокус са различните, нестандартни сватби, изпълнени с изненади за гостите, които дълго след това ще помнят този ден. Като организатор за мен е важно да знам, че гостите на моите младоженци ще останат доволни от всеки един елемент на сватбения ден и да направя така, че всеки един от тях да си тръгне с усмивка.

За мен желанията на Младоженците са на първо място и никога няма да чуете „без ……. не може“ – вие определяте как изглежда този ден във вашите мечти, а аз съм тук, за да ги сбъдвам!

Все още нямате абсолютно никаква идея, как трябва да протече вашият сватбен ден? Няма проблем! Свържете се с мен и заедно ще обсъдим и планираме всяка подробност. От избор на подходяща локация до украсата на тортата – аз ще съм до вас през цялото време!

Поздрави,

Неда