Златина & Енцо

„Аз и моят съпруг, който е италианец, живеем в чужбина и искахме нашата сватба да бъде на морето в България, въпреки че съм от Пловдив. Имахме около 8 месеца да планираме сватбата в Бургас и допълнителната трудност беше, че повечето гости идваха от различни краища на света.

Имах късмета да се срещна с Неда и да поискам помощта й около 6 месеца преди сватбата, тъй като виждах трудности в планирането на такова събитие от друга държава.

Имаше много неща, които не ми бяха ясни и съветните на Неда бяха от огромна полза за успешното планиране на най-прекрасния ден. Тя беше на разположение дори в малките часове на деня за подкрепа и помощ. Едно от най-важните неща за нея беше да разбере какви са очакванията на младоженците и техният стил и да ги превърне в реалност. Тя подкрепяше нашите идеи и ни напътстваше във всичко. По време на срещите с подизпълнителите отношението й спомогна много да намерим общ език с тях и да вземем най-доброто от ситуацията.

На самия ден тя се справи с всички неочаквани предизвикателства с много професионализъм и ведро отношение. Тя имаше тежката задача да подсигури безпроблемното протичане на деня, като запази поглед върху работата на всеки един подизпълнител и да се увери, че всичко е изпълнено според нашите очаквания. Също и че всеки елемент на декорацията, избран предварително, е разположен на правилното място и с вкус и е съобразен с цялостния вид на събитието.

Всички гости бяха впечатлени от организацията и фантастичния ден, който успяхме да създадем за тях.
Неда впечатли с усмивката и мотивацията си както младоженците, така и всички хора
присъстващи и участващи в този приказен ден.

Искам да й благодаря от сърце, за това че ни помогна да направим този ден толкова прекрасен и не мога да си представя, че щеше да е същото без нея до мен. Бих я препоръчала на всяка бъдеща булка!“

Стефка & Андрей

„След отшумяването на сватбената олелия, дойде моментът, в който да изкажем специалните си благодарности към главния организатор на нашия специален ден.Неда беше плътно до нас през цялото време и помощта й беше безценна.

Тя ни подкрепяше и помагаше, напътстваше ни, когато нямахме представа какво да правим и какво ни предстои, даваше ни безкрайно много идеи, които реализирахме и благодарение на които
сватбата ни се получи наистина уникална.

Тя беше човекът, който изцяло пое и организира планирането на целия ден. През целият процес бях сигурна, че всичко е под контрол, просто защото Неда беше до нас и се грижеше за всичко. 

Едно от най-важните за нас неща беше, че Неда много бързо разбра какви са нашите вкусове, какво си представяме и искаме ние, без ние – като пълни невежи в сватбената организация, да можем да формулираме желанията си. Благодарение на организаторските си умения и на вроденото си чувство за изтънченост и такт, Неда допринесе много, за да може нашата сватба наистина да се превърне в едно незабравимо събитие.

Това е човекът, който през целия ден ни вдъхваше кураж и увереност, че всичко е наред. Събуди се в ранни зори, въпреки умората и напрежението покрай организацията на всичко, намери време, за да ни пожелае денят ни наистина да бъде толкова прекрасен, колкото сме си мечтали и остана последна в ресторанта, за да може до последно да изпипа всеки един детайл и да се увери, че всичко е под контрол.

Неда е изключително прецизна, стриктна, много тактична, мила и заредена с толкова много енергия, колкото човек не може да си представи. Винаги е в готовност да скочи в следващото сватбено предизвикателство, въоръжена с красивата си усмивка и амбиция да се пребори с всичко. Препоръчвам я на всеки, на когото му предстои да се гмурне в сватбената организация и гарантирам, че доверявайки се на Неда – всичко ще бъде организирано и изпипано до съвършенство!“

Савина & Ивайло

„Когато ми предстоеше сватба осъзнах, че със сигурност ще ми трябва агент. Знаех само, че не искам да ползвам услуги на големи агенции, защото бях сигурна, че ще дам доста повече, без да е необходимо.

Случайно попаднах на профила на Неда и веднага разбрах, че тя е това което търсехме. Неда е страхотна, личи си, че обожава работата си и я върши с удоволствие. Нямаше нищо излишно в нещата, които ни предложи, даваше ни съвети как да намалим бюджета си и пак да имаме всичко, което искахме. Да сте виждали такъв агент??

Беше до нас на сватбения ни ден и ние бяхме спокойни, че всичко ще мине по план и така и беше.
Организацията беше безупречна. За това най-много говореха отзивите на гостите, а те бяха повече от добри.

Всички наши гости останаха впечатлени от страхотната сватба, на която са били. Без Неда нямаше да успеем и ако пак трябва да се омъжвам, без никакви колебания ще й се обадя! Препоръчвам я горещо!“

Теодора & Даниел

„С огромна благодарност за един човек без когото нищо нямаше да е същото – Neda Zagorchinova и Neda Weddings! Благодаря, че беше до мен, до нас, цяла една година, не само като сватбен аген, но и като приятел!

Сбъдна всички наши желания (макар и да бяха доста), а в самия ден ние просто се наслаждавахме,
докато ти се грижеше за всичко!!

Благодарим ти от сърце, Неда! 🥰

Продължавай да твориш вълшебства!“

Петя & Данчо

„С мъжа ми смело решихме да правим сватба в Hills Brewery, през септември 2020, въпреки обстановката и упорито вярвахме, че не ни трябва кой знае колко помощ. Организацията си я движехме сами, с препоръки и съвети от приятели за екип и пр. Смятахме да няма водещ на събитието, само DJ (който беше страхотен клубен DJ, но не и водещ) нито координатор (не знаехме, че такава роля въобще съществува).

В един красив помент обаче, от Хилс започнаха да ни задават въпроси от сорта на “кой ще посрещне тортата?”, “кой ще помогне на гостите да се настанят?”, “кой ще им казва, че е време за първия танц” и кой въобще ще помага с ВСЕВЪЗМОЖНИТЕ изникващи въпроси, проблеми, питанки и задачки по време на големия ви ден – “ТИ ли ще го правиш, Петя? (Обръщайки се към мен, булката)… В този момент осъзнахме, че имаме нужда от човек, който да се грижи за това, НИКОЙ да не ни занимава на сватбата ни, така че единственото ни задължение да бъде да се забавляваме и насладим на вечерта – човек, като Неда.

Неда беше изключително ценен член на екипа. Умело координираше абсолютно всичко случващо се на деня, от сутринта до вечерта – посрещна тортата, комуникираше с ресторанта, с декоратора, с диджея, с фотографа и видеографа. Когато започнаха да пристигат гости, ги посрещна и настани, координира изнесения ритуал и после ВСИЧКИ ритуали, които бяхме планирали. На всичкото отгоре влезе в ролята и на водещ на събитието и спомогна то да се превърне в огромен хит.

А ние, младоженците, се насладихме на вечерта, и никой не разбра за леките спънки зад кулисите, защото Неда се погрижи да не разберем.

Безкрайно препоръчваме Неда!!!“